funny pictures. funny videos. cute animals too.

Siti Nurhaliza’s Wedding Day on youtube

Siti Nurhaliza
Well.. the brouhaha over Siti’s wedding is reaching its climax, at the moment there are still visitors coming here for the posts on Siti.. so have to serve fresh new dish.

It has to happen… someone posted Siti’s big day on youtube. You can watch one of it below.


To see all other videos, click here to see the user’s videos.

[tags]siti, siti+nurhaliza, siti+videos, youtube, youtube+videos[/tags]

Click Here For Non-FB Comment

Comments

  1. Lia says:

    Hmmmm….I dont know lah what to think about CT and Datuk K, If I condemn her its not nicelah coz I dont know CT personally and its wrong to judge her but Do u really think she perampas suami orang? How u ppl know that ? Have you ppl been married for 20 years? If u do then u understand why Datuk divorce his wife?There must be a good reason Datuk k divorce his wife. I dont think Datuk divorce his wife for the sake of marrying CT. I dont believe that at all. Is it CT’s to be blame for everything? …common ppl , it takes two to tango!

  2. Azalea J & ANTI_CT dah baca ke statement dr pendakwah kita tu? kalau dah tengok tu harap2 korang dengarlah nasihat dia tu utk daftar diri korang yang terlalu “BUSUK” kat pejabat kementerian yang menjalankan kempen yang sesuai utk diri korang tu. he…….he……..he……..wah….wah…..wah….wah…..he………..he…………………….

  3. daisy dania says:

    kate wat sederhane but what we all see….
    siap masuk tv…newspaper…
    huh…?!
    dah la kawin ngan ntah sape ntah….

  4. joyah says:

    pasai apa hampa jeles sgt dgn makcik siti tu.. biaq pi la.. dah rezeki dia dpt datuk k.. taulah hampa semua ni tak dpt majlis kahwin glamor cam dia.. kah kah kah.. sian la wei.. makcik siti pun nak hidup bahagia jugak.. biaqlah dia merasa.. buat buang air liuq hampa jer.. dahlah tu tambah pahala makcik siti ngan datuk k jer.. kuang3..

  5. joyah says:

    biarkanlah.. setiap insan telah ditentukan jodoh.. sehebat mana sekalipun berusaha,jodoh adalah satu ketetapanNya.. Yang lepas,biarkanlah berlalu.. Yang penting adalah utk belajar bagaimana untuk menghadapi hari hadapan.. insan manakah yang tak pernah buat silap?.. walauapapun jua,ingatlah,bukankah telah menjadi janjiNya bahwa “laki2 yang baik itu adalah utk wanita yg baik,dan begitulah sebaliknya..” Pasrahlah duhai peminat2 siti.. mengertilah.. dan fahamilah ketentuanNya..

  6. joyah says:

    “laki2 yang baik itu untuk wanita yang baik,dan begitu jualah yang sebaliknya..” think about it,dear..

  7. Susie says:

    Did you notis Tok K Jiwa face during the KLCC? Stress seh….he thinks he married another ‘telaga minyak’ but wif what had happened now I think after the wedding its the end of CT’s career. Da tu nak pi Haji. Balik haji nak pakai tudong. Ayoh…Tok K sure menyesal. Invest so much money on her…boleh balik modal tak? He thinks he can make money from CT tapi nampak….CT nak jadi the best wife in Malaysia….duduk rumah jaga anak and suami. Tok K kena dudok rumah la…tiap2 malam. I believe he made millions with his ex wife and tot he will make billion with CT kot. I felt sorry for CT but she is happy….kesian….

  8. ery says:

    tidak banyak yang saya mau sampaikan, kasihan siti…sudah bertahun tahun berhubungan dengan suami orang, ahirnya dapat juga dudanya. kasihan…sebab sebenarnya sudah lama orang banyak yang tau…dan sikap berani ct karena siap bergumul dengan banyak tudingan negatif, perampas suami orang, perempuan terahir, perempuan yan bla bla bla……….
    tapi pasti banyak perempuan bersuami pasti membenci ct sekarang. ramai yang sudah tau, tahun 2004 ct berada dalam 1 bilik di Hilton Indonesia dengan Datuk K, di London konsertpun sempat menyorok dengan datuk k…benar atau tidak ct dan datuk k yang tau, tapi Allah yang paling mengetahui semua.
    Saya berdo’a, mudah mudahan mantan istri datuk k diberi kekuatan dan ketabahan, dan akan diberi kesihatan dan kebahagiaan dunia ahirat.

  9. nor says:

    selamat pengantin baru…..i love u ct

  10. saja sibuk says:

    yahOOoOo YeHaaaaa

    Yup, I do notice but i tot my eyes are infected …nampak besar hahaha

  11. saja sibuk says:

    yahOOoOo YeHaaaaa

    Yup, I do notice but i tot my eyes were infected …nampak besar hahaha

  12. mas says:

    whatever

  13. mas says:

    ct telah melukakan hati seorang ibu kepada empat orang anak. tanpa rasa simpati ct sangguh melakukan demi kepentingan diri sendiri. memang jodoh di tentukan tuhan. tapi tuhan telah memberi kita akal dan fikiran untuk digunakan sebaiknya. ct kejam penting diri sendiri tuhan akan membalas setiap perbuatan yang kejam sesama manusia semua orang akan tengok sampai mana bertahan rumah tangga siti dan datuk k. kasihan bekas isteri datuk k. sangguh ct kianati kepercayaan bekas isteri datuk k.

  14. Aliff says:

    Hoi..yg korg dok kutuk dato ct 2 wat pe!!!!!!korg nanti x pasal2 jodoh ngan laki or pompuan yang tua nak mampos atau mmg nak mampos pon kang cane..sape nak jwb!!Time 2 nanti korg mmg nyesal..Korg ni pon berdoa lah kpd beliau untuk bahagia bkn untuk memecahbelahkan rumah tangga org..i know rumah tangga korg sebenarnya da bankrup kan or x de buah hati..Padan muka..sedarlah sikit..opss atau dengki sebb x dpt wang yang secukupnya..ye la kan hidup merempat mana ada duit..PI LA MASUK BERSAMAMU TV3!!!!!!!Wsalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuhu…

  15. ann says:

    just leave ct alone with her life.. give her a break.. dont talk bout people.. its not good at all..even this is a blog but..we mind our words cos God knows in our heart. Better have a good heart cos u never know how long u will live, u wont have time to fix yr polluted heart. ct & dato’k are bestfren before they married. he helps her a lot to put on her carrier since the beginning. Along the way, she never wish to be d wife. They never thought they will fall in love.. But its all on God’s will,nobody can change that.. People stay and peole leave its on God’s will.. People live & People die.. You cant be the judge..
    Have and built your own Good Heart..
    Love Ann..
    May Allah bless u ct..miss u..

  16. nadira natasha says:

    ya allah manusia….xsudah2 nk mengutuk.berhentilah dari buat keje camni..tgklah diri kita setakat mana..bygkan anda sndiri d kutuk.walaupun dibgtahu mcm ni tp manusia ada pendirian msg.tp satu je makhluk Allah semuanya x sempurna………………………………………………

  17. mei says:

    salam semua…

    CT memang best singer di Malaysia. Tetapi dia tetap manusia biasa. Banyak urang admire dia, tetapi dia tetap tak perfect. Kita juga sama. Tak de yang tau dan ingini diri kita nak lakukan salah apa pada urang seperti yang dihujamkan pada CT. Tetapi jika CT bersalah (bersesuaian dengan perkataan urang-urang yang kutuk CT), nak lah kita harus faham. Sudah ke urang-urang tu berpastian tak kan sakitkan hati urang lain kerana keperluannya???

    Tengokkan satu sisi lain tentang TZ. Dia cintakan children nya ke??? Semua ibu cintakan children nya. Tetapi banyak juga ibu yang egoiskan keperluan diri. Perlu tau siapa yang dicerai siapa dan siapa yang ceraikan siapa. Jika TZ cares children nya, dia harus tak ceraikan DK demi anak-anaknya.

    Apa husband dapat tahankan wife yang tak bersesuaian faham lagi ??? Andai/contoh/misalkan/example DK yang husband tak responsible keluarga, mengapa TZ tak boleh bertahan demi anak-anaknya??? Jika dia ibu yang benar-benar pedulikan children nya, dia akan bersedia hidup dalam kepedihan, kecemburuan, kesakitan, etc, demi bahagiakan children nya. Bukan malah nak ceraikan DK.

    Saya seorang perempuan. Saya kata ni kerana saya pernah rasakan peristiwa begini pada ayah dan ibu saya. Ayah saya selalu sakiti ibu saya. Dia tak responsible kan keluarga nya. Tak beri money untuk biaya hidup. Dia jeleskan ibu saya dengan lelaki lain. Tetapi dia lakukan zinah dengan perempuan lain. Tetapi walaupun sangat…sangat… sakit dirasakan ibu saya, dia tetap bertahan demi anak-anaknya. Sekarang ayah saya telah baik. Dia merasa bersalah dan sekarang responsible kan keluarganya.

    Imagine, jika ibu saya tidak bertahan, kami sudah tak ada bapak lagi. Bapak saya sebagai lelaki pasti nak kahwin dengan perempuan lain. Mengapa TZ tak boleh miliki ketabahan jika memang dia cintakan children nya????

    Kita nak liat case dari pelbagai sisi. Saya juga terus terang kata DK juga bapak yang egois. Dia tak dapat cubakan chance terakhir untuk berbaikan dengan TZ.

    Kamu urang tak baik cemooh urang seperti itu. CT bisa dapatkan lelaki yang lebih handsome, lebih kaya, lebih perfect dari DK, tetapi mengapa dia jatuh hati pada DK??? Itu hanya rahsia Tuhan. Kita hanya dapat doakan mereka.

    Tetapi yang saya sesalkan, mengapa CT harus memilih seorang ayah menjadi pendamping hidupnya????

    Saya hanya kasihan pada anak-anak DK&TZ, tetapi lebih kasihan pada urang-urang yang suka menghujat urang lain.

    NB : Cinta dibalas cinta itu biasa. Tetapi benci dibalas cinta, itulah umat yang beradab dan sayangkan Allah nya.

    GOD BLESS U ALL

    Dont just only be a peace lover, but be the PEACE MAKER…. ^.^

  18. Demam AF says:

    Video Perkahwinan Siti Nurhaliza (1-4)…

    Berikut adalah pautan-pautan video perkahwinan Datuk Siti Nurhaliza dengan Datuk Khali Mohammad Jiwa (”Datuk K”). Terdapat 4 video dalam laman ini.
    Pautan untuk video-video yang lain terdapat di penghujung posting ini.
    Majlis Pernikahan Sit…

  19. adikmanja says:

    moga-moga Datuk K layan kak siti seperti Zakaria layan Jasmin dalam novel Damai Kasihku oleh Iris Ixora terbitan Alaf21…baru manco

About mrBadak.com

I've been updating this website since 2005, making it one of the oldest humour site online. This site have served more than 1.4 million visitors and still going strong. Want to know more? Click here.

Top Commenters

    Live Tracking

    eXTReMe Tracker

    © 2005-2014 mrBadak.com