Siti & Datuk K : Part II

Comments

  1. FiNa SoPHie says:

    bukan negara kita baru je di landa fenomena anak dara jatuh cinta kat lelaki yg lebih tua, isu cerai berai nie… isu jadi besar sebab ct tu artis!

  2. de^R0CK says:

    Hi Mr Badak…long time no chat and no see :)

    Saja mau kasi hangat2 kio…

    To all…please verify..

    Is it true that TZ is not the first wife of Datuk K but second. And CT is not the second but the eighth!! And one of Datuk Z wifes was Kuza…ala Tengku Zarina ka something. The cute Kuza and very popular during the 90s with her sis Kuna bah. I overheard only, so anybody can verify? Also rumours said that CT got around RM60million in her “pocket” while Datuk K only got a few million. Why Datuk K kept TZ until he found CT bcoz TZ is rich. Now he got a rich single virgin (hmmm…) so called kg girl. Buat apa simpan bank kecil when you got bank besar. P/s…Mau belajar pugai misai Datuk K la aka Pak Besar (thats what CT called him)

  3. Afad a.k.a DediCulo. says:

    Kepada semua yg memberi comment yg burok, ingatlah Siti N Datuk ‘K’ suda berumahtangga so, jangan hantar comment2 yg memberikan dan menambahkan masalah Si Siti N Datuk ‘K’… Korang ni Cemburu sangat ke??!! Biarlah…Dah jodoh Dorang perr!! Yg Susah sngt kenape?? As thier ‘Fans’, patutnye berikan Siti dan Datuk ‘K’ sokongan.. ini tak ade, sumpah org, mengatal, tak sedar dirila ape ke merepek… Korang Yang tak sedar diri, Siti yg nak berumahtangga, korang yg sebok2… Tak gune betol! Tak kirela sama ada umur Datuk ‘K’ dah lanjut…tapi yg penting adalah mereka sama2 bercinta, menyayangi antara satu sama lain.. Sudah Jodoh kan, korang semua nak hancurkan rumahtangga org jugak ke?? Yang lepas tu biar lepas yg nak ikut kan perasaan tu buat ape?? pegi hentak kepala kau kat tembok lagi bagos..haha.. korang beri comment yg buruk, satu hari, korang yg berumahtangga, korang yg terima balasannya… Cukuplah ape yg korang comment ni…tak sedar ke??

  4. hahaha says:

    hai,…saudara AFAD.A.K.A DEDICULO,… awak tu yang terhegeh-hegeh nak backup si CT ngan Datuk K kau tu napa,..bagus,bagus…..kalaulah awak pompuan, awak pun akan rasa juga nanti,…macamana kalau orang yang awak sayang di rampas oleh orang di depan mata awak sendiri. Awak tak dapat lari kemana2….kami tau CT dah khawin, kami bukannya pekak macam awak tu,..yang awak suka2 suruh orang hentak kepala kat tembok tu apahal??.meh kami orang yang hentak kepala awak tu ngan tulang sapi.. awak pun sama macam SI CT GATAL TU, …ha, sokonglah idola awak tu,..aku nak ingatkan kan kat awak ni,..suka hati kami lah nak kutuk…suka hati kami lah nak kata CT tu gatal, tak sedar diri,…tak ada siapa yang larang…ruangan ni adalah untuk memberi komen,..so suka hati kamilah…suka hati kami lah,..bhalul…ct tu sesuai sangat jadi penganti maya karin berlakon perempuan harum sundal malam …sesuai betul dengan ciri dan cerita sebenar hidupnya..ha..kami beri komen ini tak bermaksud kami nak ceraikan mereka,..BHALUL!!!,…dah CT tu memang nak jadi begini,..dan apa yang kami komen tu memang kenyataan …so,..awak saja yang macam katak nak tegakkan benang basah..bhalul…teruskan usahamu,..kalau itu benar, kami tak halang pun, yang awak nak kami cakap baik-baik tentang CT tu kenapa?…dah memang CT tu tak baik depan kami,..suka hati kamilah tak suka…engko ja dengan sapi-sapi yang lain yang suka sangat dengan CT tu ha pergi lah,..kalau dia buat salah pun, awak kata takpa, itu betul..awak memang betul2 Bahlulu, bt itu terpulang pada awak,..dan kami pun terpulang pada kami…hantu..

  5. Bleer for sexy mama from momogun says:

    haha….sexy mama tu sebiji macam CT,…itulah di beckup habis…nak menegakkan lilin cinta???? lilin kena api ja pasti cair…that’s why semuanya berlaku dalam gelap..tak da siapa yang tahu….awak aja tu yang angap Ct tu cintan-cintun ngan Datuk K after they divorce…wahhhaaahhaa , kami orang bukannya pekak..or blind sexy mama,….Dah memang Datuk K tu miang tua keladi, n CT tu ulat bulu muda,..so jadilah cerita nya..macam tak tau aja sexy mama…thats not a love but for sex only…hehehehehihihiihi…Kami pun setuju kalau TZ tu divorce ngan laki miang cam tu,…but, kenyataanya, CT and Datuk K not in love but in hungry for tuuuuutttt..yang hipokritnya Ct kata dia tak rampas laki orang, n di nak Jadi ibu tri bagi anak2 datuk K..WAHHAAA HIIIHIHI,..kelakar ekh,….itulah yang hipokritnya,..dah nyata ayat tu nak merampas kasih orang,..sexy mama ni nak beckup lagi..tak salah,..so teruskan usaha mama yang sucu murni..apun salah ku kalau ayat ku mencuit hati sexy mama..wakakaka..hihi..

  6. Datin S says:

    eeeiii….geli geleman aku bila dengar pasal perkahwinan dorang ne…ct oiii dah takde lelaki lain ke dalam dunia nie. tak kesian ker ngan perasaan kaum sejenis. tapi takpe, ko kena ingat..kebahagiaan yang dibina atas tangisan orang lain takkan kekal lama. masa tu ko tau la ape dia (ex wife) tu rasa.

    Kalau difikir secara logik la, kalau betul takde benda yang tak betul takkan semuanya nak dilabel BIARLAH RAHSIA….kenapa? takut ker rahsia merampas suami orang tu terbongkar>? tak paham….tak paham… Cuma nak bagi sikit nasihat je, kalau setakat harta, nama dan kekayaan dunia tu yang dikejar…toksah harap la bahagia tu menjelang hingga ke senja… Duit harta, pangkat darjat dan kemewahan tu boleh cari tapi sanggup ke nak tanggung seksa di sana esok?

    apa2 pun, malas nak komen lebih pasal wedding ct ngan datuk K nie. dah kawin pun dorang nak buat camana lagi. biarla masa yang menentukan…satu hari nanti kebenaran pasti terserlah PERCAYALAH…hehehe

  7. izzati says:

    siti nurhaliza mafkan i janji dengan siti nurhaliza i sumpha dengan siti nurhaliza
    i nak jumpa siti nurhaliza tologlah mafkan i tahu siti nuhaliza janganlah siti nuhaliza
    kahwain dengan datuk k i tahu apa keputusan siti nurhaliza nak kahwain dengan
    i semula pada i cucu siti nurhaliza sendiri i tanggangujawba pada i kita kahwain siti
    nurhaliza tolongalah kahwian i ok bey siti nurhaliza sayanga pada i i lve you siti nurhaliza dan i. yang benar. ___________. siti nurhaliza.b.t tarindin.

  8. Bisakah says:

    siti nak kawin ngan datuk k ke..datuk m ke..duda ke… bujang ker…biarla dia..dia dah suker…kita support kerja dier sbg penyanyi..bukannya support private life dier…since peminat? yg beli album dia pun x kisah, ape kes lak yg x beli album nak kutuk lebih?…tp biasala tu…dah nama pun “bukan peminat”…kutuk? nih biasala…

  9. Demam AF says:

    Gambar Perkahwinan Dr Fazley…

    Berikut adalah gambar-gambar hari perkahwinan Dr Fazley. Sila klik pada gambar untuk melihat saiz lebih besar.

    ……

  10. shelo de elmo says:

    ehhh……dlu aku ade dgr yg ct nak pakai tudung lepas kawen……skrg nie dah kawen…..x gak pake tudung….x kan nak tunggu sampai dah beranak pinak pulak…….

  11. nurul says:

    Saya ikut doakan yang terbaik untuk Siti..Semoga rumahtangga yang dibina akan dirahmati Allah…Tiada siapa yang tahu baik buruk sesuatu perkara itu…hanya Allah sahaja yang tahu…

    Saya percaya sesuatu yang dimulakan dengan niat yang baik, tanpa niat untuk merosakkan hati dan kehidupan orang lain, pasti ada keberkahannya. tapi jikalau kita memperolehi sesuatu dengan cara sengaja merosakkan hati dan kehidupan orang lain, pasti Allah akan memberi balasannya. Jadi tak perlulah kita mengatakan apa2 sangat kerana kita pun tak tahu cerita sebenarnya… Mungkin jika Siti itu di tempat yang benar, kang kita yang duk mengumpat ni pulak yang kumpul dosa.

    Biarlah Allah sahaja yang tahu… kalau baik, baiklah jadinya…kalau tidak, biarlah mereka belajar dari kesilapan . :)

  12. IMAN says:

    siti nurhaliza sebenarnye dato’ k ade 6 isteri termasuk siti la..sy benci dh skrg dkt siti..siti ape kate siti bercerai dgn dato’ tua 2..siti ade brp org ank..asal siti x dtg raya umah..duit raya x de ke..umah siti dkt mane?dkt mane kg?leh x sy jd ank agkt siti…bape umur siti n dato’ k..ari 2 kawin dkt mane?bapekah mas kawin?ok bye.. balas tau.. klu x sy tel n cari siti..nk no tel s’kl..

  13. Lobos says:

    betul ker 1st wife DK norin nor, 2nd kuza, 3rd Tgku Zwyah,…shfh, ct ke 5th?

  14. karul says:

    Hohoho, very enlightening comment… Well, i don’t like or hate CT.. Just wanted to say keep up the good work guys, and please more comment… So that I have something entertaining to read when i’m bored

  15. Henny says:

    Correct me if i am wrong, i was sure that i read something about her from one magazine nearly a decade ago, she finished her school after SRP(former PMR). Her idol was Azreen, young former artiste, who i suppose(everyone remembers) married a man who is married….so it all playback, why she is so mad with her husband now…..