funny pictures. funny videos. cute animals too.

now everyone can watch cable

with the lousy programmes shown on the free tv channel – astro has become a necessity for everyone.
astro

Click Here For Non-FB Comment

Comments

  1. Ed says:

    hahahaha betul betul … kalau ko biasa pigi belakang Tmn. Kemajuan Likas (diorang panggil kandang ayam, tempat banyak pti) banyak tu rumah setinggan ada dish astro

  2. LAi says:

    d mana ko ambiik ni gambar ni bos??

  3. Dora Alias says:

    Jeff, itu ASTRO kerja dia pungut duit, lambat ja bayar subscription fee dia angkat lagi RM10!! lepas tu kan ini ASTRO kegemaran dia 1 hari ulang sampai 4 kali dia punya shows, so org2 ingat banyak siaran banyak movies kah banyak rancangan kah….. tapi yang sebenarnya BANYAK ULANGAN jaaaa.. penipu besar juga ini ASTRO.

    Lagi satu keburukan ASTRO ni, kalau korang ada problem with dorang punya subscription, then you call centre dia kan…. bah bersedialah tunggu sampai disconnected, Customer Service buruk betul ooo!!!

  4. mrbadak says:

    Pic ni kena ambik sana Kg Sugut, Penampang. Kampung mother in law sia.

  5. Dean says:

    I agree,… Astro customer service,…very, very, bad. Have room to improve.

  6. Ed says:

    tu la bisnes monopoli, tapi sia rasa aaa nanti tu MiTV berabis di seluruh Msia baru kali improve Astro pasal ada fight sudah ….. cuma soi MiTV ndada EPL hahahaha soi kan

  7. I lived in a house like that growing up. We had a huge TV Antenna on the side of the home and only picked up 3 channels.

About mrBadak.com

I've been updating this website since 2005, making it one of the oldest humour site online. This site have served more than 1.4 million visitors and still going strong. Want to know more? Click here.

Top Commenters

    Live Tracking

    eXTReMe Tracker

    © 2005-2014 mrBadak.com